US Dollar  Euro  GB Pound  Canadian Dollar  Australian Dollar  CNY  DKK

Indkøbskurv  0 Vogn - 0.00 DKK
 

Privacy Notice

Uw privacy
Onze website is volledig toegewijd twee beskytte de privacy van onze bezoekers en klanten aanwezig. Onze website teamleden zijn klanten sig van andere websites en volledig te waarderen en respectvol betydning privacy op het internet. Wij zullen geen disc informatie over onze klanten te verliezen twee derden, tenzij het is een onderdeel van het verstrekken van een dienst aan u - bv het regelen van een product van twee te laat voor u, het uitvoeren van krediet en andere veiligheidscontroles en de ändamål van klantonderzoek en profilering of waar we de uw uitdrukkelijke toestemming om dit te doen.
Uw toestemming
Wij zullen uw naam, adres, e-mailadres, creditcardgegevens of persoonlijke informatie aan derden verkopen zonder uw toestemming, maar we kunnen niet Verantwoordelijk zijn of geluk aansprakelijk voor de handelingen van derden sites uit som Kan worden gekoppeld of er gericht tot onze website.
Communicatie & Marketing
Als u een aankoop van onze grote vi Kan heeft gemaakt u af en toe te werken over onze nieuwste producten, nieuws en speciale aanbiedingen via e-mail, post en telefoon. U zult också gegeven mulighed modtage Dergelijke communicatie van ons en geselecteerde derden nar u lid van onze website te worden.
Al onze website leden de mogelijkheid twee opt-out van het ontvangen van marketing communicatie van ons en / of geselecteerde derden. Als u niet wilt fortsætte op modtage marketing van ons en / of geselecteerde derden u shouldnt opt-out door het bezoeken van 'Uw gegevens' in 'Uw account' op onze website. U krijgt toegang tot 'Uw account' als je eenmaal registreren en inloggen. Of klik op de link "uitschrijven" in Any email communicatie som vi kunt u eventueel te sturen.
Tilbage